Kadrosunu bir golcüyle takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemindeki bir numaralı isim Roma'lı Seydou Doumbia'ydı. Ancak Fildişi Sahilli forvet, Newcastle United'la anlaştı. Ada ekibinin 28 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacağı bildirildi. Doumbia'yı elinden kaçıran sarı-lacivertli ekibin, yedeğinde tuttuğu Luiz Adriano için devreye girdiği belirlendi. Bomba transfer haberini ise İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla verdi.
Cimbom 500 bin vermiş
Pedulla haberinde, "Galatasaray'ın 500 bin euro kiralama bedeli ve sezon sonunda 9 milyon euro'luk satın alma teklifi geri çevrildi. Çünkü Milan bu oyuncuyu kiralamayı düşünmüyor. Fenerbahçe de Doumbia için Roma'nın kapısını çaldı ancak bu transferi gerçekleştirmesi hiç de kolay değildi. Fenerbahçe şimdi Adriano için devreye girdi. Emmanuel Emenike'nin West Ham'a gitmesi sonrası bir sürpriz olabilir" ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezon başında Adriano için yıllık 5 milyon euro önermiş ancak Brezilyalı futbolcu Shakhtar Donetsk'ten ayrılıp Milan'ın yolunu tutmuştu. 28 yaşındaki sambacı, bu sezon Milan'da 21 karşılaşmaya çıkıp 5 gol attı, 2 de asist gerçekleştirdi.
Bonservisini alabilir
Geçtiğimiz hafta Çin'in Jiangsu Suning takımıyla imza aşamasına gelen, ancak son anda transferden vazgeçip Milano'ya geri dönen Luiz Adriano, teknik direktör Sinisa Mihajlovic tarafından İnter maçı kadrosuna da dahil edilmedi. Fenerbahçe'nin, Adriano'yu bonservisiyle birlikte alabileceği, bunun Emenike'den gelecek paraya bağlı olduğu vurgulandı. Luiz Adriano bombası, ara transferin son günü olan bugün patlayabilir.

Ali Yıldırım bitirmeye çalışıyor
Luiz Adriano için sarı-lacivertli yönetici Ali Yıldırım'ın devrede olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın başka isimlerle de görüşme halinde olduğu, bugün büyük bir sürpriz gerçekleşebileceği belirtildi. Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında Juventus'tan Simone Zaza ile Atletico Madrid'den Angel Correa da var.