Fenerbahçe’de kötü gidişin ardından beyaz bir sayfa açmak ve yepyeni bir dönem için harekete geçildi...

Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarını çok kritik 3 sınav olarak gören teknik heyet, futbolcular ve yönetim, bu 3 maçta 9 puan alıp zirve yarışına ortak olacaklarını düşünüyorlar. Lig’e 3 maçta sadece 1 puan alarak tarihinin en kötü başlangıcı ile giren ve artık kayıp lüksü olmayan Fenerbahçe, bu akşamki Kasımpaşa maçı ile başlayarak çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

TEK YOL VAR, KAZANMAK


Öncelikli düşünce takımın tekrar özgüvenini geri kazanması. Bunun için de bu akşam sarı lacivertlilerin kazanmasından başka bir yol yok.
Kasımpaşa karşısında hem iyi oynayıp, hem de 3 puanı kucaklamanın takımı özgüven olarak üst seviyeye çekeceğini düşünen sarı lacivertli teknik heyet ve yöneticiler deplasmanda oynayacakları kritik mücadeleye büyük önem veriyor.

Takımın en büyük eksikliğini özgüven olarak gören Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat önce Kasımpaşa ardından da Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarını hedef olarak görüyor.


KAPTANLAR İŞBAŞINDAYDI

Futbolcuların bu karşılaşmalarda istenilen performansa ulaşması için Samandıra’da yoğun bir terapi de uygulanıyor. Kaptanlar ve takımın etkili isimleri Volkan Demirel ve Mehmet Topal hafta içinde sadece öğlen yemekleri için evlerine gidip sonra yeniden tesislere döndüler. Bekar futbolcular ise tüm zamanlarını Samandıra’da geçirdi.

Bu terapi sürecinde takımın yeniden iyi bir arkadaşlığa ve birlikteliğe ulaştığı gözlemlenirken, Kasımpaşa maçında takım olarak taraftarın ve camianın beklediği o reaksiyonun verilmesi bekleniyor.