Hollandalı hoca İstanbul'a ayak basar basmaz soluğu Samandıra'da aldı. Dün sabah da tesislerin yolunu tutan Dick Advocaat antrenöründen doktoruna kadar herkesten kapsamlı rapor istedi ve şu mesajı verdi: "Bu sorunları çabuk çözecek tecrübem var."
Fenerbahçe'de Dick Advocaat fırtınası esmeye başladı... Sarı-lacivertli yöneticilerin önceki gün sürpriz bir şekilde İstanbul'a getirdikleri Hollandalı çalıştırıcı nefes bile almadan kolları sıvadı. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan doğruca Samandıra Can Bartu Tesislerin'ne giden tecrübeli teknik adam ilk etapta herkesle natıştı. Ardından da yaptığı kısa görüşmelerde antrenöründen doktoruna kadar herkesten geniş kapsamlı bir rapor istedi. Daha sonra yöneticilerle bir araya gelen Dick Advocaat dün sabah da soluğu yeniden Samandıra'da aldı ve yardımcısı Cor Pot ile birlikte sezon çalışmları için program hazırlamaya başladı. Bu arada Advocaat ve Pot, futbolculara uygulanan test sonuçlarını da alarak inceleme yaptılar.

RESMİ İMZAYI ATIYOR

Geldiği andan itibaren yardımcısıyla birlikte kolları sıvayan Dick Advocaat öğleden sonra da kulübe gelerek yöneticilerle son bir kez görüştü. Hollandalı hoca için bugün Ülker Stadı'nda saat 14.30'da imza yöreni düzenlenecek. Hollandalı hoca kafalarda oluşan, "Kısa sürede bu işleri nasıl toparlayacak?" şeklindeki sorular için de yöneticilere, "Bu işler basit işler. Sorunları çok çabuk bir şekilde çözecek tecrübem var" dedi. Advocaat'ın gelir gelmez kolları sıvaması, kendinden emin konuşması ise yöneticileri fazlasıyla rahatlattı.

ÖNCE BASIN TOPLANTISI SONRA TAKIMLA İDMAN

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın oynanacak olan Grasshoppers maçının basın toplantısı için bugün ilk kez basın mensuplarnının karşısına çıkacak. Saat 15.30'daki toplantı Ülker Stadı'nda yapılacak. Hollandalı çalıştırıcı ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek saat 18.30'da yapılacak idmanda ilk kez takımla buluşacak. Advocaat yarınki maçta da sahada takımın başında olacak.

Kaynak: Haber Türk