Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı Beşiktaş derbisini geride bırakan Fenerbahçe, gözünü deplasmanda oynayacağı Bursaspor deplasmanına çevirdi.Teknik Direktör Dick Advocaat Avrupa Liginde ki rakipleri Krasnodar'ın maçlarını İspanya'da takip ederken, sarı-lacivertli takımı Advocaat'ın yardımcıları Mario Been ve Car Pot çalıştırıyor.

-İlk 11'de 3 değişiklik!"

Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın Bursaspor maçında farklı bir ilk onbir ve farklı bir taktik anlayışı üzerinde durduğu belirtilirken, ofansif anlamda ise önemli değişiklikler yapması bekleniyor. Beşiktaş derbisinde mental ve fiziksel olarak yorulan Robin van Persie'yi yedek kulübesinde tutmayı planlayan Dick Advocaat'ın, Moussa Sow'u forvet pozisyonuna yerleştirmesi bekleniyor. Moussa Sow'dan boşalan sol kanat'a Alper Potuk, Alper Potuk'tan boşalan orta sahaya ise Ozan Tufan'ı yerleştirmek isteyen Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın, hiçbir puan kaybı yaşamak istemediği ve bunu sık sık dile getirildiği bildirildi.

Fenerbahçe'de özellikle kaptanların yoğun mesai harcadığı ve futbolcuların Beşiktaş derbisini unutarak, Bursaspor maçına odaklanmaları için uğraş gösterdikleri öğrenildi.

-Volkan Şen hazır!-

Öte yandan devra arası hazırlık kampında oynanan maçta sakatlanan Volkan Şen ise, hazır hale geldi. Teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi halinde, forma giyebileceği ğrenildi. 

Kaynak : BeinSports