İŞTE PEREİRA'NIN AÇIKLAMALARI

Biz bugün maçın 1. dakikasından itibaren baskılı oyadık. Ajax'ı hiçbir zaman oynatmadık. İkinci devre ortamın da etkisiyle geri çekildik, sonra yeniden toparlandık ama pozisyonları değerlendiremedik. Nasıl bir takım olduğumuzu ispatladık. Sadece sonucu alamadık, bence oyun iyiydi."

"İlk yarıda hiç oynatmadık onları sahasına hapsettik. Bazen son pası veremedik, bazen fırsatları değerlendiremedik ama onlara asla oynma şansı  vermedik. Zaten sizin için önde basmak kavramı nedir? Kaç pozisyon kazandık ilk devrede sayısını bile bilmiyorum. Çok top kazandık, istediğimiz agresif oyunu sahaya yansıttık. Tabii ki değişikliklerden sonra 2-3 gol daha bulabilirdik. Sadece son bölümde değil, hem ilk devre, hem de ikinci yarıda istediğimizi yaptık."

"Bugün yine gerçekten iyi oynadık. Galatasaray ve ilk Ajax maçında da böyleydik. Eğer sadece 'son bölümde iyi oynadık' derseniz benim bu işten hiçbir şey anlamadığım anlamına gelir. 2-3 gol atsak adil bir oyun olurdu. Sonuç dışında beni üzen bir şey yok. Bu akşamki gibi Molde karşısında da oynarsak sahadan mutlu ayrılacağımıza eminim, yapmamız gereken sadece pozisyonları sonlandırmalıyız,takımımdan memnunum."