Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan başkan Ali Koç'a mesaj var!

Sarı Lacivertli taraftarların olduğu kadar taraflı tarafsız birçok sporseverin kalbini kazanan, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda heykeli dikilen 42 yaşındaki Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, yine Fenerbahçe'nin eski tercüman Samet Güzel ile birlikte Instagram canlı yayınında gazeteci Merve Toy’un sorularını yanıtladı.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Teknik direktörlük yapacağının net olduğunu dile getiren efsane futbolcu Alex şu ifadeleri kullandı; "Teknik direktörlüğe başlayacağım. Aslında soru ‘Fenerbahçe’ye teknik direktör olacak mısın ya da olmak ister misin?’ gibi değil, ‘Fenerbahçe seni teknik direktör olarak isteyecek mi?’ gibi olmalı. Çünkü şöyle bir şey var. Şu anda teknik direktörlük kariyerime yeni başlıyorum. Belki başka bir kulüpte, başka ortamda çalışacağım. Benim Fenerbahçe ile yönetimi bağım çok güçlü. Eğer bir gün benim takımı yönetebileceğime inanır ve kulüpteki yöneticiler ve başkan buna inanır ve beni çağırırlarsa, benim Fenerbahçe ile bağım çok güçlü, elbette teknik direktörü olmak isterim ileride." 

Dünyayı sarsan koronavirüsün kendi kariyerini de etkilediğini dile getiren Alex de Souza, "Benim planım bu nedenle gecikti. Salgın olmasaydı ben lisansımı elime almış olacaktım." ifadelerini kullandı.

2004-05 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Alex de Souza, 344 maçta Sarı Lacivertli formayı terletti. 171 gollük performansa imza atan Alex, 147 de asist yaparak Fenerbahçe'nin unutulmaz isimleri arasına adını yazdırdı.

Kaynak: Super Haber