Fenerbahçe peş peşe yenilgilerle kan kaybediyor ama yönetim soğukkanlılığını sürdürüyor. Hocasına şimdilik de olsa sahip çıkan sarı-lacivertli yönetim, futbolculara gerekli desteği vermeyi sürdürüyor. Başkan Ali Koç, Kayserispor yenilgisi sonrası soyunma odasına inerek takıma yönelik yapıcı bir konuşma yaptı. Hayli üzgün görünen futbolculara seslenen Koç, elbirliği ile ve daha çok çalışarak kötü günleri geride bırakacaklarının mesajını verdi.

HEPİNİZE GÜVENİYORUM

Koç'un yaptığı konuşmada, "Ben en çok da taraftarımıza mahcup oluyorum, bizi hiçbir maçta yalnız bırakmıyorlar. Bugün yine tribünler doluydu. Gördünüz maç sonuna kadar hiç susmadılar. Onlara layık olmamız lazım. Yine kötü bir sonuç aldık ancak üzülmek yok. Bir değişim süreci yaşıyoruz ve değişimler sancılı olur. El ele verip buradan hep birlikte ayağa kalkacağız. Ben hepinize sonuna kadar güveniyorum, siz de birbirinize güvenin" dediği belirtildi.

'GÜZEL BİR DAVRANIŞ'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçtan sonra Kayserispor'un da soyunma odasına indi, rakip teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti. Sarı-kırmızılıların başkanı Erol Bedir, "Mağlup olmalarına rağmen soyunma odasına kadar gelip bizi tebrik etmeleri, çok güzel bir davranıştı. Fenerbahçe de transferlerini yeni yaptı. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde çok daha güzel günler göreceklerdir" değerlendirmesinde bulundu.

İŞ BAŞA DÜŞTÜ

Fenerbahçe, peş peşe aldığı yenilgilerle taraftarını kahrediyor. Yönetim ise takımın konsantrasyonunu diri tutmak için bu süreçte elinden geleni yapıyor. Başkan Ali Koç, her fırsatta teknik heyete ve takıma sahip çıkarken, Phillip Cocu ise yaraları sarmak ve takımdaki eksikleri gidermek için milli arayı fırsat olarak görüyor..