Fenerbahçe'de tarihi katılım ile rekor kıran başkanlık seçimi sonrasında başkan seçilen Ali Koç'un daha ilk günden rüzgarı esmeye başladı. Fenerbahçe spor kulübünün hisseleri yükselirken taraftarlar Twitter üzerinden organize olarak Sunny Week hareketini başlattılar...

Kısa sürede içerisinde Türkiye gündemine oturdu!

Fenerbahçe taraftarları tarafından başlatılan #SunnyWeek etiketi kısa sürede TT olmayı başarırken atılan 7 bin 796 adet tweet ile Türkiye gündeminin bir numarasına taşındı. Taraftarlar Ali Koç'un başkan seçilmesinin mutluluğunu yaşarken yeni başkana destek olmak adına Fenerium mağazalarından alışveriş yapmaya başladı. 

Aynısı 3 Temmuz operasyonu sonrasında da yapmıştı!

Taraftarlar tarafından benzer bir operasyon 3 Temmuz operasyonu sonrasında da başlatılmış, Fenerium mağazalarında adeta izdiham yaşanmıştı. Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından başlatılan yeni kampanyanın aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu olurken GFBD resmi twitter hesabı kampanyayı "Fenerbahçemiz'de yaşanan tarihi seçim sonrasında, kulübümüze maddi manevi destek sağlamak amacıyla tüm taraftarlarımızı bugünden itibaren Fenerium mağazalarımızdan alışveriş yapmaya davet ediyoruz! #SunnyWeek" paylaşımı ile duyurdu.

(Fanatik)