Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmaya çalışan sarı-lacivertliler, Ankaragücü ve Galatasaray ile oynayacağı iki zorlu ve kritik karşılaşma öncesi bir araya geldi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın organize ettiği kahvaltıya Başkan Ali Koç, yönetici Selahattin Baki, Sportif Direktör Comolli ve İdari Menajer Volkan Ballı da katıldı.

Teknik direktör Ersun Yanal futbolcuları iki zorlu karşılaşmanın stresinden uzaklaştırmak için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirtip "Bu tür organizasyonlar ilk değil. Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarında da sık sık yapıldı. Önemli maçların öncesinde kaynaşmak, stres atmak için önemli" dedi.

"UMUTLARIMIZI SICAK TUTUN"

Başkan Ali Koç da takıma kısa bir konuşma yaptı. Camia olarak zor günlerden geçtiklerini belirten Koç, "Çok daha güzel günler için camia olarak kenetlendiğimiz şu günlerde sizden de saha içindeki başarılı sonuçlarınızla bu birlikteliğe destek olmanızı bekliyoruz. Artık önümüzde sadece 8 maç kaldı. Maalesef istediğimiz gibi bir yıl olmadı. Ancak en azından sonunu güzel bitirip gelecek yıla umut taşıyabiliriz. Sizden bunu istiyorum ve bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ANKARA'YA OTOBÜSLE GİDECEKLER

F.Bahçe yarınki Ankaragücü maçı için bugün saat 10.00'da otobüsle Başkent'e hareket etti.. Teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın taktiğini belirledi. Rakibin hızlı kanat oyuncularına sahip olduğunu belirten, savunma ile orta alanı her daim birbirine yakın oynatarak kontra tehlikesinin önüne geçmeyi planlayan Yanal, "Rakibin savunması problemli. Çizgiye inip ceza sahasına top sokmalıyız. Bu maçı kazanırsak yakalayacağımız ivme bizi başka noktalara taşıyacak" ifadelerini kullandı.



Kaynak:Sabah