Ali Koç, Benfica maçı öncesinde de 12. Adam'a fazlasıyla güveniyor. Fanatik Gazetesi'nden Yusuf Dursun'un haberine göre,Başkan Koç, "Bursaspor maçında taraftarımızın verdiği muhteşem desteği herkes gördü. Futbolcular da bunu sahada hissetti. Benfica rövanşı bizim için çok önemli. Belki de takımımız adına dönüm noktası olacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki şanssızlığı kırmak istiyoruz. Bu yolda ateşleyici gücümüz yine taraftarımız olacak. Sahada futbolcularımız, tribünde ise taraftarlarımız tur için ellerinden geleni yapacaktır" dedi.


İÇ SAHADA 110. SINAV

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bu akşam evindeki 110. maça çıkacak. Kanarya'nın 109 karşılaşmada 54 galibiyet, 23 beraberliği ve 32 yenilgisi bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, daha önce Benfica ile iç sahada oynadığı maçlarda rakibini 1975 yılında İzmir Atatürk Stadı'nda 1-0, 2013'te ise Kadıköy'de yine 1-0'lık skorla mağlup etmişti.

CEHENNEM HAZIR

Büyük gün geldi çattı. Benfica ile oynanacak rövanş için taraftarlar tüm hazırlıklarını yaptı. 39 bin kombine dışında satışa çıkartılan biletler neredeyse tükendi. Kombine sahiplerinin de bu akşamki mücadeleye büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bursa karşısında 40 bin taraftar vardı, bu kez stadın tamamen dolmasıne kesin gözüyle bakılıyor. Benfica, Portekiz'deki maçta tribünlerden büyük destek almıştı. Kırmızı-Beyazlılar bu kez cehennemi yaşayacak. Daha önce Manchester United, Chelsea, İnter gibi devlerin çimlerine gömüldüğü Kadıköy'ün son kurbanı Benfica olacak!

PORTEKİZLİLER YALNIZ BIRAKMIYOR

Fenerbahçeli taraftarlar, Lizbon'daki mücadelede kendilerine ayrılan yeri doldurmuştu. Portekizli futbolseverler de bu akşamki mücadelede takımlarını yalnız bırakmayacak. Kritik karşılaşmada 2 binden fazla Benfica taraftarının Ülker Stadı'ndaki yerlerini alarak tur için takımlarını destekleyecekleri öğrenildi. 















Kaynak Sporx