Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Damien Comolli'ye devre arası transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlaması talimatını verdi..

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ise Ali Koç'tan gelen bu talimat sonrası izleme listesine aldığı ve yakından takip ettiği oyuncular ile alakalı hazırladığı detayları Erwin Koeman'a sunmaya hazırlanıyor..

Phillip Cocu'nun yardımcılığını üstlenen ve Hollandalı teknik adamın takımdan gönderilmesi sonrasında Fenerbahçe Futbol Takımı'nın teknik sorumlusu olan Erwin Koeman, Galatasaray derbisi, Anderlecht ve Alanyaspor maçlarında gösterilen performans sonrasında takımın başındaki yerini garanti altına almıştı..

En azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak kalmayı garantileyen Koeman'ın devre arası transfer döneminde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak transferlerde Comolli'nin hazırladığı liste üzerinden son kararı verecek isim olması bekleniyor.

İşte Comolli'nin hazırladığı o transfer listesi;
.
FRAN SOL

İspanyol 9 numara, 1992 doğumlu. Futbola Real Madrid altyapısında başlayan Sol, Villarreal, Real Madrid, Lugo ve Willem II gibi takımların formasını giydi.
.
İspanyol golcü, bu sezon forma giydiği 14 maçta 12 gol atma başarısı gösterdi..

NICOLAI JORGENSEN

Danimarkalı forvet oyuncusu, 1991 doğumlu. Kariyeri boyunca Feyenoord, Kopenhag, Bayer Leverkusen ve K'lautern gibi takımların formasını giydi.
.
Tecrübeli forvet, bu sezon forma giydiği 9 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi..

NICOLAS ISIMAT-MIRIN

Fransız stoper, 1991 doğumlu. Kariyerinde bugüne kadar PSV, Monaco, Valencienne gibi takımların formasını giydi.
.
Tecrübeli stoper, bu sezon forma giydiği 5 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi..

YASSIN AYOUB

Faslı orta saha, 1994 doğumlu. Kariyerinde bugüne kadar Feyenoord ve Utrecht formaları giydi.
.
Faslı oyuncu, bu sezon forma giydiği 10 maçta 2 gol 3 asist katkısında bulundu..

IKER MUNIAIN

Muniain, 1992 doğumlu. İspanyol oyuncu, sol açık ve ofansif orta saha mevkilerinde forma giyebiliyor. Bask oyuncu, bugüne kadar sadece Athletic Bilbao forması giydi.
.
Muniain, bu sezon Athletic Bilbao forması ile çıktığı 11 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Muniain'in piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilmekte..

ANTON MIRANCHUK

Rus yıldız, 1995 doğumlu. Miranchuk, sağ açık ve ofansif orta saha pozisyonlarında forma giyebiliyor. 23 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar Levadia ve Lokomotiv Moskova formaları giydi.
.
Rus yıldız, bu sezon Lokomotiv forması ile çıktığı 18 maçta 8 gol 1 asist katkısında bulundu. Miranchuk'un piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor..

ANDREAS PEREIRA

Belçika asıllı Brezilyalı futbolcu, 1996 doğumlu. Pereira, merkez orta saha, ofansif orta saha, sağ açık ve sol açık olarak forma giyebilmekte. Jose Mourinho, genç oyuncuyu sezon başında 6 numara mevkinde oynatmayı tercih etmişti. Brezilyalı oyuncu, Manchester United, Granada ve Valencia formaları giydi.
.
Andreas Pereira, bu sezon ManU forması ile 5 maça çıkarken gol ya da asist katkısında bulunamadı. 22 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 8 milyon Euro olarak gösterilmekte..


Kaynak:Fotomaç