Fenerbahçe'de Ali Koç ve sarı lacivertli yönetim, Trabzonspor karşısında deplasmanda alınan yenilgi sonrası stadyumdan ayrılmadan bir toplantı gerçekleştirdi..

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2-1 mağlup olmasının yanı sıra takımın oynanan futbolla hiç iç açıcı bir görüntü sergilememesi sonrası acil olarak bir araya gelme kararı alındığı öğrenildi..

Edinilen bilgiye göre, maçı izleyen Ali Koç ve yönetim, son düdüğün çalmasıyla birlikte Medical Park Stadyumu'nda sıcağı sıcağına durum değerlendirmesi yaptı..

Toplantıda ilk konuşulan konunun oynanan futbol ve takımın rakibine karşı hiçbir direnç gösterememesi olduğu kaydedildi..

Ali Koç'un sarı lacivertli ekibin rakibi karşısında oldukça tutuk bir futbol oynamasına tepki gösterdiği ve bu durumu yönetimle paylaştığı bilgisi aktarıldı..

Toplantıda masaya yatırılan diğer konunun ise Erwin Koeman olduğu öğrenildi..

Ali Koç ve kurmaylarının İstanbul'a döndükten sonra bir araya gelerek Erwin Koeman'ın durumunun tekrar değerlendirmesi bekleniyor..

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe taraftarları, sosyal medya üzerinden oynanan futbola büyük tepki gösterdi ve takımlarının sıralamadaki yerine tekrar isyan etti.
.
Öte yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Koeman, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında geleceği hakkında açıklamalarda bulundu..

Hollandalı teknik adam ''Başkanla ve Damien Comolli ile milli arada bir toplantı yaptık. Ne kadar kalacağımı bilmiyorum ama benim üstümdeki insanlar, durumumu onlar biliyordur, onlardan duyacağım'' şeklinde konuştu..

ERSUN YANAL YİNE GÜNDEMDE

Sarı lacivertli ekibin şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğu kan değişikliği konusunda taraftarlar Ersun Yanal ismini tekrar gündeme taşıdı.
.
Fenerbahçe taraftarları, Trabzonspor yenilgisinin ardından Twitter'da organize oldu ve #İnadınaErsunYanal etiketini başlatarak Ersun Yanal'ı takımın başında görmek istediklerini belirtti..

Sarı lacivertli taraftarlar "4 yıldır Ersun Yanal diyenler hep haklı çıktı", "Taraftar Ersun Yanal diyor" ve "Gelmediği her maç Ali Koç'a yazar" şeklinde yorumlar yaparak takımın Yanal'a teslim edilmesini istediklerini ifade etti..

Şimdi sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçe yönetiminden taleplerine kulak verip Ersun Yanal'ı teknik direktör olarak göreve getirmesini umuyor..


Kaynak:Aspor