Fenerbahçe'de oy kullanılacak  tahmini 40-45 sandık zemine konulacak. Sandıklar birer platformun üzerine  yerleştirilecek. Çimlerin zarar görmemesi için oy atacak genel kurul üyelerinin yürümesi için de özel halı serilecek. Zeminin üzerine ayrıca Divan Kurulu için bir, yönetim kurulu için de ayrı bir masa kurulacak.

Stada sadece oy verebilecek üyeler kimliklerini ibra ederek girebilecek. Oyunu kullandıktan sonra seçimi izlemeye devam etmek isteyen üyeler kendileri için ayrılan özel tribünde oturabilecek. Taraftarlar kesinlikle tribünlere alınmayacak. Bu arada seçin Ramazan ayına rastlayacağı için yemek dağıtılmayacak ama eğer oyların sayım işlemi geç saatlere kadar devam ederse diye bir yemek şirketiyle de anlaşmaya varılacak.

GENÇLİK TRİBÜNÜNDE BİLETLER YÜZDE 20 FİYATINA

Ali Koç’un kurmayı planladığı “gençlik tribünü”nün detayları belli oldu.bu tribünde 7 yaşından 24 yaşına kadar ilkokuldan, üniversite bitirme çağında olan tüm çocuk ve gençler yararlanabilecek.

“Gençlik tribünü”nde yer almak isteyenler okul kimlikleri ile beraber biletlerini alabilecek. Bu tribünden normal bilet fiyatının yüzde 20’sinin ödenmesiyle yararlanabilecekler.


Kaynak:Fotospor