Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, transfer ile ilgili ''Tamamen hocamızın istekleri ve arzuları doğrultusunda, sportif direktörümüzün istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. Transfer daha bitmemiştir. 1 veya 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet daha alacağız. Ancak bazı şartlar da var. Kolay değil." ifadelerini kullandı.

Toplantıda birçok konuya değinen Ali Koç, ''Bugüne kadar "Yunus" gözümüzü gördünüz artık "Yavuz" yüzümüzü gösterme zamanı geldi." dedi.

Ali Koç'un açıklamalarından bazı bölümler:

 "Aziz Yıldırım'ı deviremeyiz ama Ali Koç'u deviririz' diyerek bana geçen sene destek olanlara, 'İlk 6 hafta geçsin de sonra konuşuruz' diyenlere bir mesajım var. Ayağınızı denk alın. Biz sizin kim olduğunuzu biliyoruz."

''Hocamız müşkül durumdaymış gibi haberler yapıyorlar. Hocamızın elinde iyi bir kadro var. O da elinden geleni verecek. Bu takımı şampiyon yapacağız. Mesajı alan alsın buradan."

''Eljif'in transferinde bile hedef haline geldik. Yok ben iş ilişkilerimi kullanıyormuşum, Napoli'ye para ödüyormuşum. Bunların sonu yok. Garry Rodrigues'in transferinde yine saldırılar oldu. Kaynağını da bulamadığımız bazı haberler var. Belki de kendi duymak istediklerini haber yapıyorlar.''

Kaynak: Trt Spor