27 Aralık 2021 tarihini vurgulayan Başkan Ali Koç, "Fenerbahçe tarihinde önemli, tarihe geçmiş olaylar, tarihler vardır. Bunların en önemlilerinden biri de 27 Aralık 2021 olacaktır. Bu tarih, Fenerbahçelilerin hiçbir zaman unutamayacağı, Fenerbahçe'nin şanlı tarihine girmiş önemli bir gün olarak tarihe geçecektir"  diye konuştu.

"27 Aralık 2021 tarihi, 'Bu vatanın bir parçasıyım.' diyen herkesin hatırlaması gereken bir gün olacaktır" ifadesini kullanan Ali Koç, "Bu tarih bir milleti, bir terörist çetesine karşı uyandıranların muvaffak olduğu bir tarihtir" şeklinde konuştu.

Başkan Ali Koç, sözlerine şöyle devam etti;

"Aylarca iftiralar attılar. Medyaya sistematik servis yaptılar. Tüm bu sistematik yapıya karşı yıllarca süren mücadelemizin zaferle taçlanmasıyla; Fenerbahçemizin tertemiz olduğu ortaya çıkınca, bugün sanki hiçbir haber değeri yokmuş gibi medyamız görmezden geldi." 

"O süreçte emredildiği gibi, 'Fenerbahçe şike yaptı' diye yazan, konuşanların inadına, yargıtay kararımızı birçok gazeteye tam sayfa ilan olarak verdik. Verdik ki iftiracılar, gerçeklere mecbur kalsınlar. Fenerbahçe'nin haklılığı, yüzlerine tokat gibi çarpsın."

2010-2011 sezonuna da değinen Ali Koç, Trabzonspor'u işarette nulunarak, "Hak etmediğiniz kupa için FETÖ söylemlerinin yanında mı olacaksınız yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında mı olacaksınız? Artık karar verin. Hem öyle, hem böyle olmaz. Tarafınızı seçin" diye koonuştu.

KAYNAK: NTV SPOR