ALİ KOÇ OYUNDAN MEMNUN OLMADI

Sarı-lacivertli ekibin 1 numarası Denizli'de 2-1 sona eren karşılaşmanın ardından yaptığı kısa değerlendirmede zevksiz bir karşılaşma olduğunu belirtirken ideal kadro ile daha iyi bir futbol ortaya koyacaklarını ifade etti. 

Takımın daha iyi bir oyun ortaya koyması gerektiğini ifade eden Koç maç için 'zevksiz' yorumunu yaparken ortada bir maçı geride bıraktıklarını ve skorun iki türlü de olabileceğini belirtirken kazanın Fenerbahçe olduğunu belirtti.

ALİ KOÇ'TAN 'VİTES ARTTIRMALIYIZ' YORUMU

Takımın birkaç vites daha arttırması gerektiğine vurgu yapan Ali Koç bu galibiyete ihtiyaçları olduğunun altını çizerken "Allah'a şükür kazandık. İdeal kadromuza döndüğümüzde takımın ritminin artacağını düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı. 

SEMİH ÖZSOY: SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy da kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 90 dakika bitiminde mücadele ile ilgili değerlendirmelerde bulunun Özsoy daha iyi olmak ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini vurgu yaptı. 

'HER PUAN KUTSALDIR, HER PUAN DEĞERLİDİR'

Bu galibiyetin devamının gelmesi temennisinde bulunan sarı-lacivertli kulübün 2 numarası 2-0'ı bulmalarının ardından takımda gevşeme yaşanmış gibi görünse de zor bir deplasmandan çıktıkları için mutlu olduğunu aktardı.

Semih Özsoy her puanın kutsal ve değerli olduğunu da dile getirerek böyle bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını yineledi. 

KANARYA MİLLİ ARAYA KADAR KAYIP İSTEMİYOR

Fenerbahçe ligde Galatasaray beraberliği ve Antalya yenilgileriyle 2 maçta yaşadığı 5 puanlık kaybın ardından Denizli galibiyetiyle moral bulurken. Sarı-lacivertliler milli araya kadar 3 kritik maça çıkacak. Sahasında önce Konyaspor'u ağırlayacak. Ardından Kayserispor deplasmanına gidecek ve sonrasında kendi seyircisi önünde Kasımpaşa konuk edecek. 

Sarı-lacivertliler bu seride Denizlispor'un ardından 3'te 3 yaparak 12 puanla milli araya girmenin planlarını yapıyor.

Kaynak:Asist Analiz