Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen sarı-lacivertlilerin oldukça yoğun ve gergin gündemi hakkında Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına konuk oldu ve soruları yanıtladı.
Sarı-lacivertlilerin basın toplantılarında oyuncuları hakkında söyledikleri, saha içinde oynattığı heyecansız oyunla fazlasıyla tartışılan hocası hakkında "37 yıldır teknik direktörlük yapıyor. Benim bildiğim dört şampiyonluğu var. Ben olsam bu kadar görevde kalamazdı. Kültürlü, birikimli bir teknik adam. Gitmek istiyorsa, bir dakika durmadan gitsin" ifadelerini kullandı. Ali Şen'in konuşmasından önemli noktalar:

"Kayserispor maçı tek hedef olduğundan dolayı, tek hedef içerisinde Türkiye Kupası'nı alırsan, Avrupa da banko demektir. Bu bakımdan bu kadar önemli maç öncesi antrenör değişikliği doğru olmazdı."

" AZİZ YILDIRIM 'BENİM ADAYIM KOÇ' DERSE."
"Başkan istifa etmeyebilir. Yönetimde de Mahmut Uslu ve onun gibi bu işi bilen, kıymetli insanlar var. Aziz Yıldırım'ın tavrı önemlidir. Ben dahil hepimizden fazla başkanlık yaptı. Yargıtay, Fenerbahçe'yi yönetmiyor. Zaten beraat kararı çıktı. Aziz Yıldırım derse 'Ali Koç da benim adayım' o zaman adını altın harflerle tarihe yazar."

"OYUM ALİ KOÇ'A"
"Aziz Yıldırım da aday olsa benim oyum Ali Koç'a olacaktır. Bu kadar hizmet eden Aziz Yıldırım'ın da hırpalanması doğru olmaz. Bu protestoları hak etmiyor. Bundan sonra yıpranmasın diye söylüyorum."

"VOLKAN HAYATI BOYUNCA GİTMEMELİ"
Volkan Demirel, 16 yıldır bu takımda. Volkan sadece profesyonel değil aynı zamanda müthiş bir isim. Hayatı boyunca Fenerbahçe'den gitmemeli. Sportif Direktör ya da başka yerde olur. O çocuk o kişilikte biri. Müthiş bir Fenerbahçeli."

"MOURINHO TAM BİZE GÖRE"
Fenerbahçe başkanı Ali Koç olursa, ona para sorulmaz. İyi hoca için para lazım. Bu da Mourinho olabilir. Heyecanı azaldı ve enerjisi bize göre.

- Goal