Hollandalı çalıştırıcı, “Takımı benden çok daha iyi tanıyorsunuz. Onun için fikirleriniz çok önemli. Bu alışma sürecini sizin sayenizde kazasız geçmeyi hedefliyorum” dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, futbolcularını en kısa sürede tanıyabilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor... Tecrübeli çalıştırıcı kendisine verilen CD’lerle takımının özelliklerini her gün adeta ezberlerken önemli bir yardım da alıyor. Sarı-Lacivertli takımın Türk antrenörleri Zeki Göle, Fatih Yıldız, Melikşah Sezgin bu konuda Advocaat’ın en büyük destekçileri...

Hollandalı hocanın bir an önce adapte olabilmesi için tüm bilgileri kendisine iletiyorlar. Bu durum da Advocaat’ı fazlasıyla memnun ediyor. Türk hocaların kendisine ilettikleri bilgileri büyük bir dikkatle dinlerken onların fikirlerine de saygı gösteriyor. Teknik direktör Dick Advocaat yardımcılarıyla yaptığı toplantıda da kendisine verilen bilgilerin öneminin altını net bir şekilde çizmeyi ihmal etmiyor.

‘FİKİRLERİNİZ ÇOK DEĞERLİ’
Hollandalı çalıştırıcı, Türk hocalar Zeki Göle, Fatih Yıldız, Melikşah Sezgin ile yaptığı toplantıda, “Bana verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler çok önemli. Takımı benden çok daha iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden fikirleriniz çok değerli. Bu alışma sürecini sizin sayenizde kazasız geçmeyi hedefliyorum” diyerek onlara duyduğu güveni açık bir şekilde ortaya koydu.

POT'TAN YAKIN MARKAJ
Teknik direktör Dick Advocaat’ın yardımcısı Cor Pot, bir dakikasını bile boş geçirmiyor... Tecrübeli hoca futbolcularla olan iletişimini ve onların morallerini en üst seviyeye çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyor. 

Hollandalı, bunun için de sürekli olarak Samandıra’da futbolcularla kimi zaman birebir kimi zaman da toplu toplantılar yapıyor. Böylece takımdaki havanın en üst seviyeye çıkması için elinden geleni vermeye çalışıyor.

Kaynak: Habertürk