Arjantin Futbol Federasyonu'nda görev yapan Noray Nakış, Sampaoli - Fenerbahçe flörtüne dair kendi tespitlerini paylaştı..

Noray Nakış'ın Radyospor'a yaptığı açıklamanın satır başları ise şu şekilde;.

"Tarihinde en üst düzey derbilerinden biri Boca ve River Plate derbisi. Ben de Arjantin Futbol Federasyonu'nda görevliyim. Bu derbiye büyük bir katkı var. Arjantin bir kez daha kendini gösterdi. Boca Juniors'un ve River Plate'in buraya gelmesi Arjantin'de olan herkesi mutlu etti.".

Çok güzel bir sıcaklık var. Bugün Arjantin saati ile 17:00'de oynanacak maç ve hepimiz onu bekliyoruz. Stadyumun doğru olmasını bekliyoruz. İlk maç Boca Juniors'un sahasında oynanacak, ikinci maç River Plate'ın stadyumunda oynanacak.".

"İki kulüp de nehir kenarında. River Plate takımını maden aramaya gelen İngilizler kurmuştu.".

Galatasaray - Fenerbahçe maçında olanlar çok üzücüydü. İnternette olanları görmek utanç vericiydi. O kavgaların futbolda hiçbir yeri yok. Senin ülkende neler oluyor, diyorlar bana. Boca - River maçında da hırpalanmalar oluyor ama İstanbul'daki olaylar gibi olmadı..

KUPANIN FAVORİSİ KİM?

Her iki kulüpten tanıdıklarım var. İki takımın antrenörleri zamanında benim oyuncumdu.
.
Şans veya istek diyebilirsiniz. Gönül istiyor ki penaltılara gitsin maç. Daha çok maç seyrederiz ve daha heyecanlı olur. Her iki takımda iyi futbol oynuyor. Oyuncular sıhhatli..

O atmosfer yaşanıyor Arjantin'de. Brezilya ile oynanan maçtan sonra inanılmaz bir atmosfer içerisindeyiz. Maç gününde sağanak olacak diyorlar. İnanılmaz ilgi yüksek maça..

River Plate kamptan kendi stadyumuna gidene kadar 15 bin kişi eşlik edecek. İnanılmaz bir atmosfer. Keşke ben futbolcu olsaydım o stadyumda..

Atmosfer olarak Boca Juniors daha avantajlı..

FENERBAHÇE'NİN SAMPAOLI'YE İLGİSİ VAR MI?

Ben de basından işitiyorum. Sampaoli'nin Türkiye hakkında bilgi alması için beni araması gerekirdi. Bana öyle bir telefon gelmedi.

Fenerbahçe'nin Sampaoli'ye ilgisini Arjantin basınından işittim. Ama beni aramadı. Onunla aramızda o samimiyet var. Bizi arayıp bilgi isterdi..
.
.Bu konuyla ilgili net bilgim yok. Belki de dedikleri gibi gizli tutuyorlar. Herhangi bir hocanın Fenerbahçe'ye gitmesi onurdur..

Kupa kazanıyor mu, kazanmıyor mu bu önemli değil. Bu sene durumu pek iyi değil..