Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

- Bugün için söylenecek bir şey yok! -

Puan kaybından dolayı üzgün olduklarını belirten Aykut Kocaman, "Ciddi bir fırsatı kaçırdık, başka söyleyecek bir şey yok. Liderin 3 puan kaybettiği haftada, lidere yaklaşmayı umut ediyorduk. 3-1 öndeydik, her şey iyi giderken. Son derece üzgünüz. Bugün için söylenecek bir şey yok. Son derece üzgünüz. Bugün için söylenecek çok fazla bir şey yok, sezon başındaki görüntümüze benzer görüntüler vardı Maç öncesi Kayserispor ile ilgili konuşurken, iki şey söyledik. Birisi duran toptu. Bunu konuştuk. Futbol böyle bir oyun. Top da bazen göğse, bazen kafaya çarpıp gol olabiliyor." dedi.

- İnsanlar kendi takımlarıyla ilgilensinler! -

Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica'nın Valbuena'yla ilgili sözlerine cevap veren Kocaman, "İnsanlar kendi takımlarıyla ilgilenseler daha mantıklı. Maçın gidişatına göre zaman zaman yapılan hamleler doğru olmayabiliyor. Çoğu zaman da hamleler tutuyor. Maçın skoru Valbuena'nın oyundan çıkışıyla ilgili değildi. Valbuena çıktıktan sonra 4 kere pozisyona girdik. Valbuena çok başarılı oynadı ancak rakibimiz sürekli o taraftan geliyordu. 3-2'yken yapılmış bir hamleydi. Yanlışlık varsa, aslında bunun geç kalınmış bir hamle olmasıydı." şeklinde konuştu.

- Neyi ima etmek istediklerini anlamıyorum! -

Cenk Ergün'ün, Trabzonspor'a yenilmelerinin ardından "Aykut Kocaman'ın bir bildiği varmış." şeklindeki ifadesinin sorulması üzerine konuşan Aykut Kocaman, "Benim bildiğim bir şey yok. Benim bildiğim şeyi bilmiyorlarsa enteresan olan o. Bunu, o açıklamayı yapan kişiye söylüyorum. Her şey ortada. Bizim halimiz de ortada. Galatasaray'ın 3 puan bıraktığı haftadan 1 puanla ayrılıyoruz. Bu, işin başka bir boyutu. Bunu görmemek futbol adına yanlışlık bence. Neyi ima etmek istediklerini anlamıyorum." ifadelerini kullandı.