Süper Lig’in 19’uncu haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakatlar bir hayli fazla. Sarı-lacivertli ekipte 6 sakat bulunurken 2 isim de ağrıları sebebiyle tedavi ediliyor.

Sezon başında sakatlanan ve sol ön çapraz bağı kopan Uygar Mert Zeybek ile sol arka üst adelede kopma ile bazı bölgelerdeki yırtıkları olduğu için 3 ay takımdan uzak kalan Yiğithan Güveli’nin haricinde ligin18’inci haftasında oynanan Göztepe maçında sol omzu çıkan Giuliano, sağ arka üst adalesinde 2’nci derece yırtık bulunan Şener Özbayraklı, sağ arka alt adeledesinde 2’nci derce yırtık bulunan Luis Neto, 21’inci haftada oynanacak Medipol Başakşehir maçına kadar takımı yalnız bırakacak.

Sağ ayak baş parmağında kemik ödemi bulunan Janssen’in bu haftaki Trabzonspor maçında forma bulması mümkün olmazken, dünkü idmana sol diz ağrısı olduğu için tedbir amaçlı çıkmayan Martin Skrtel dinlendirilip tedavi edildi. Dünkü idmanda yorgunluğa bağlı ağrıları yüzünden çıkmayan Volkan Demirel ise bugünkü idmanda takımla çalışmalara devam edecek.

NTV Sport