Fenerbahçe’nin deplasmanda Gaziantepspor’la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar Galatasaray ile büyük bir polemiğin fitilini ateşlemişti. Sarı-Kırmızılı rakiplerini kadın basketbolcu Kizer’in lisans krizi nedeniyle sahtekârlıkla suçlayan Yıldırım’a Galatasaray’ın yanıtı da çok sert olmuştu. Resmi siteden Yıldırım’ı hedef alan Sarı-Kırmızılılar Fenerbahçe ile Alex arasında yaşanan “belge” krizi sırasında Alex’in ağzından çıktığı iddia edilen “Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimiz ile şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe’yi kirletmesine gerek yoktu” sözlerine yer vermişti.

CİMBOM OYUNA GELMİŞ

Ancak bu ifadeleri hiçbir zaman kullanmadığı ortaya çıkan Fenerbahçe’nin eski kaptanı, Galatasaray Kulübü’nün kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap vererek, “Galatasaray Kulübü ve taraftarına saygım daima olmuştur, olacaktır ama ismimi kullanıp kirletmelerini asla kabul etmiyorum” dedi. Böylelikle bir anlamda Galatasaray’ın sosyal medya trollerinin oyununa geldiğini belgeleyen Alex, bu açıklamalarıyla Aziz Yıldırım’ın da takdirini kazandı. Başkan Yıldırım’ın Alex’in açıklamalarının ardından kurmaylarına “Aferin Alex’e. Güzel bir açıklama yapmış” yorumunda bulunduğu öğrenildi.

GOLLERiNE DEVAM EDiYOR!

Son dönemde Sarı-Lacivertli yönetimle yaşadığı polemiklere rağmen Alex’in yaptığı son açıklamayı taraftarlar da sevinçle karşıladı. Çok sevdikleri Brezilyalı efsanenin, yönetimle buzları eriteceği yorumunu yapmaya başladı. Bunun yanında sosyal medyada “Alex futbolu bıraktı ama Galatasaray’a gol atmaya devam ediyor” şeklinde birçok esprili paylaşıma da yer verildi.
 
Kaynak: Bugün