Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'nin yeni yönetimİ, dün ilginç bir açıklama yaptı. Yeni yönetim, futbolculara olan toplam 15.2 milyon Euro (Yaklaşık 81 milyon TL) borcu ödediklerini belirtirken, bir nevi eski yönetime göndermede bulundu. Açıklamada "Bu borçların ağırlıklı olarak 2018 yılının Mart ayından itibaren oluşmaya başladığı tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe'nin 20 yıllık eski başkanı Aziz Yıldırım'ın futbolcuların alacaklarının uzun süredir ödenmediği eleştirileri için yakınlarına dert yandığı dile getirildi.

Ali Koç ve kurmaylarının, "Beklediğimizden daha ağır bir tablo var" diyerek eleştirdiği Fenerbahçe'nin eski başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine dert yandığı bildirildi. Yapılan 'enkaz' edebiyatına içerleyen Aziz Yıldırım, şunları söyledi:

"HİÇ KANUN DA MI OKUMUYORSUNUZ?"

"Yok şubat ayından beri futbolculara paraları ödenmiyormuş… Yok sermaye artırımı futbolcuların geçen sezondan kalan alacaklarını kapatmak içinmiş… Hadi Aziz Yıldırım'dan nefret ediyorsunuz. Hiç açıp kural, kanun da mı okumuyorsunuz?

"PARA ÖDENMESE FUTBOLCU KALMAZ"

"Bir futbolcuya 60 gün içinde parasını ödemezseniz size ihtarname çeker. 90 gün içinde de FIFA'ya gider bonservisini alıp elini kolunu sallayarak takımdan ayrılır. Şubat'tan bu yana futbolculara maaşlarını ödemesek bir tane adam kalır mı?"

Kaynak - Sondakika .com