Önce Akhisarspor ardından da Ümraniyespor maçlarından sonra Ali Koç muhalifleri iki kez bir araya geldi… “Küme düşüyoruz! Ne olacak Fenerbahçe’nin” hali diyerek kolları sıvadı. Bazıları olağanüstü genel kurul için imza toplama çabasına girdi, diğerleri ise Ali Koç’u tatlı dille uyaracak camianın tepkisini almayacak bir isim arayışına girdi.

Aziz Yıldırım ise bu girişimlerin hep dışında kaldı… Hiç yanaşmadı. Kendisine, “herkes sizi bekliyor başkanım” diyen muhaliflere, “bırakın bu işleri. Adamlar çalışsın. İşlerini yapsın. Düşene vurmak kolay. Eğer eleştireceksiniz, takım ayağa kalktığında başlayın” tepkisi verdi.

Fenerbahçe son iki haftada kazanınca muhaliflerin sesi yükselmeye başladı. Ayrıca önümüzdeki dönemde de Fenerbahçe yukarılara doğru çıkmaya başladığında Ali Koç’un yanlışlarının daha fazla söyleneceği ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

AZİZ YILDIRIM, ALİ KOÇ’U DOST SOHBETLERİNDE ELEŞTİRİYOR

Aziz Yıldırım sessizliğini koruyacak… Basının karşısına çıkıp konuşmayacak. Başkan Ali Koç’u hiç eleştirmeyecek. Fakat dost sohbetlerinde Başkan Yıldırım,  yeni başkanın yaptığı hataları söylemekten geri durmuyor:

* Benim Terraneo’da yaptığı hatayı, o da Comolli’de yaptı. Biz tecrübemizle erken uyandık. O tecrübesiz olduğu için doğru kararı veremiyor.

* Aykut Kocaman ve Hasan Çetinkaya ile çalışmaya devam etmeliydi. Kulübü G.Saray’da olduğu gibi taraftarlar yönetmeye başladı.

* Giuliano, Josef ve Fernandao’yu bedavaya verdiler… getirdiklerinin tamamı bir Giuliano kadar gol atıp, asist yapamadı.

* Kafasını ellerinin arasına alıp üzüldüğü fotoğraf içimi acıttı. F.Bahçe başkanına o fotoğrafı vermek hiç yakışmadı.



Kaynak:Fotospor