Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe’de 4-2 kaybedilen Antalyaspor maçından bugünkü Kasımpaşa sınavına kadar geçen bir haftalık süreç içinde sıcak saatler yaşandı.

Başkan Aziz Yıldırım, takımın son maçlardaki kötü performansı sonrası kolları yeniden sıvadı, kritik haftalar öncesi oyuncuları ile Samandıra tesislerinde toplantı yaptı.

Antalyaspor maçındaki oyun ve skora bir hayli tepkili olan Başkan Yıldırım’ın en çok kızdığı konuların başında ise ikinci yarıdaki oyun geliyordu.

Sıcağı sıcağına konuştu

Yıldırım, Antalya’da ilk yarıyı 1-0 geride kapatan takımını soyunma odasına giderek uyarmış, daha iyi oynamaları gerektiğini vurgulamıştı. Başkan Yıldırım’ın daha önceki maçlarda bu tip konuşmaları genelde olumlu etki yaratıyor, takım ikinci yarılarda toparlanıyordu. Ancak başkanın tüm ikazlarına rağmen Antalya’da ikinci yarı üç gol daha yenmesi Yıldırım’ı oldukça sinirlendirdi. İstanbul’a dönüşte sıcağı sıcağına futbolcularla biraraya geldi.

Tesislerde yapılan toplantıda sert rüzgarlar esti. Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan farklı olarak bu sefer Yıldırım, oyuncularına bir hayli yüklendi. Herkesin bu takımdan beklentisinin büyük olduğunu, kendilerine gösterilen sevginin ve inancın karşılığını vermeleri gerektiğini belirtti, “Artık işinizi iyi yapın” ifadesini kullandı.

Tek tek çağırdı

Bu toplantının dışında Başkan Yıldırım bazı oyuncularla da özel görüşmeler gerçekleştirdi. Bunların başında Ozan Tufan geliyordu. Bir türlü beklentileri karşılayamayan genç futbolcunun tesislerde kalması kararı çıktı. Ancak bire bir görüşme yapılan tek isim Ozan değildi. Başkan beklentilerin altında kalan futbolcularla tek tek görüştü. Bu isimlerle ilgili ayrıca rapor da aldı. Ozan’ın yanı sıra performansı düşen bazı oyuncuların tesislerde kalması gündeme geldi.

26

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde bugün 26. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 25 maçtan 20’sini sarı-lacivertliler, 3’ünü Kasımpaşa kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

kaynak: fanatik