Bir dönem FETÖ lideri Fethullah Gülen'in en yakınları arasında yer alan gazeteci Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz günlerde CNN Türk'te katıldığı programda, 3 Temmuz 2011'deki Şike Operasyonu'nu yaptıran şahsın Gülen olduğunu iddia etmişti.

Hüseyin Gülerce, "Spor dünyasından bir isim Fethullah Gülen'e Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki sözlerini yetiştirmiş. Yıldırım bir gün uçakta bu şahsa 'Senin Fethullah Gülen'in yanında ne işin var' şeklinde sözler etmiş. Bu şahıs Gülen'e bu sözleri aktarınca Fethullah Gülen de Aziz Yıldırım'a taktı. Neden Aziz Yıldırım'a taktı? Türkiye'nin en çok taraftarı olan kulübün başkanı bu zihniyetteyse kendisine zarar verebilir düşüncesiyle. Şike davası Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek içindi" ifadesini kullanmıştı.

"AZİZ BEYİN CÜMLELERİ ADAMI HOPLATIR"

Aziz Yıldırım'ın Şike Davası'ndaki avukatlarından Faik Işık, Hüseyin Gülerce'nin iddia ettiği kişinin İhsan Kalkavan olduğunu iddia etti.

Işık, şunları söyledi:

Aziz Yıldırım, Fethullah Gülen hakkında İhsan Kalkavan'a bir şeyler söylüyor. Azerbaycan'dan gelirken, özel uçakta. Aziz bey esprili bir adamdır, birini eleştirirken batıcı cümlelerle de söyler. O batıcı cümleler belki biraz kanatır da. O cümlelere bazıları tepki gösterebilir.

Bu cümleler bir yere yetiştiriliyor. N'oluyor lan diyor mesela. Dalga geçiyor. Havlular, himmetler, bu kadar işadamının sanki Hac'ca, Umre'ye gidermiş gibi oralara gitmesi, böyle hoşgörüyle kabul edilecek iş değil. Bunlar ne iş diyor, çok ağır şekilde eleştiriyor.

Aziz Yıldırım ağır konuşur, içinde küfür olmasa bile adamı hoplatır valla. Tek sorun tabii ki bu değil. Bu arada bir futbol takımı denemeleri de oluyor. Galatasaray Kulübü'nden bazı futbolcu ve yöneticilerin doğrudan bağlantıları ve Hakan Şükür...