Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Fransız forvet Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'da ki geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor. Hem attığı 29 golle geride bıraktığımız sezonu gol kralı olarak tamamlayan, hem de takımı sahiplenmesiyle taraftarların göz bebeği olan Bafetimbi Gomis cephesinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'dan zam istediği gerekçesiyle son günlerde topa tutulan Fransız yıldızın menajeri Mendy, iddialar hakkında Sabah'a konuştu.

''Galatasaray geçen sezon başı bize sözleşme konusunda söz vermişti. ''Eğer oyuncunuz iyi bir sene geçirirse, sezon sonunda sözleşme şartlarını yeniden masaya yatırabiliriz.'' dediler. Bafe gol kralı oldu ve Galatasaray şampiyon oldu. Bize verdikleri söz sebebiyle sözleşme şartlarını görüşmek için İstanbul'a geldik. Ama bırakın bu sözü tutmayı, Gomis'i elden çıkarmak istediklerini bile görüyoruz. Bafe büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Çünkü o futbolu bıraktıktan sonra da Galatasaray'a hizmet etmek istiyordu. Her şeye rağmen Bafe Galatasaray'ı çok seviyor ve kalmak istiyor.'' dedi.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'dan senelik net olarak 3.5 milyon Euro kazanıyor.