6 maçlık cezası biten Soldado bu sezon ilk golünü attı, Mehmet Ekici ,Fenerbahçe kariyerinde resmi bir karşılaşmada rakip fileyi 2 kez havalandırıp, ilk kez gol sevinci yaşadı.

Mehmet Topal ve Reyes ilkler listesine golleriyle girdi. Giresun'a Said ile Volkan'ın sayıları yetmedi. Ligde 16 maçta 16 gol bulan Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 26. maçında ilk kez 5 gol birden attı.

Ersun Yanal ise ikinci maçında ilk galibiyetini aldı.

MAÇIN RÖNTGENİ

1- Ersun Yanal, ikinci resmi maçı olan Giresunspor deplasmanını, elindeki kadronun hangi sistemde neler yapabileceğini görmek için test maçı olarak gördü. Maça 3-5-2 ile başladı. 1-1'lik skorun ardından tekrar dörtlü savunmaya dönerek denemeler yaptı.

2- Reyes, eline geçen fırsatları bir bir harcamaya devam ediyor... Stoper olarak başladığı maçta Barış'la ortak hatası golü yedirdi. Sağ bek olarak devam etti. Skoru ilan eden golü atıp hatasını affettirmeye çalıştı.

3- Barış Alıcı forma şansı buldukça geriliyor. Dün sağ kanatta ne ofansif ne de defansif olarak isteneni verebildi. Genç oyuncu olarak iyi başladığı Fenerbahçe grafiği sürekli aşağı doğru gidiyor. Antalya kampı ona ilaç gibi gelecek.

4- Mehmet Ekici, vücut diliyle her geçen gün daha iyiye gittiğini gösteriyor. Attığı iki golle hayli morallendi. Yanal'ın getirdiği yeni sistem en çok ona yaradı. Fiziksel devamlılığını artırırsa takımın değişilmez isimlerinden biri olacak.

5- Soldado 6 maçlık cezasının bittiği ilk karşılaşmada golünü atarak kulübeye mesajı yolladı. Antalya deplasmanında formsuz Slimani'nin yerine 11'e aday...

FERDİ SİFTAH YAPTI

Sezon başında Hollanda ekibi Nijmegen'den transfer edilen19 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu dün ilk kez A Takım düzeyinde bir maça çıktı. Ferdi, 78'te Mehmet Ekici'nin yerine girdi.


Kaynak:Sabah