Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2017 yılının en iyi Spor Adamı ödülünü kazanırken aldığı ödülün ardından flaş açıklamalar yaptı.


Aziz Yıldırım'ın aldığı ödül sonrası yaptığı açıklamalar şu şekilde;

3 TEMMUZ'DAN BERİ 

2000'li yıllarda 3 kere aday gösterilmiştim.Bana oy verenlere beni buraya layık görenlere teşekkür ederim.2006 yılı itibariyle Türkiye'de başlayan FETÖ örgütünün devleti ele geçirme,rejimi bozma operasyonlarında maalesef Fenerbahçe'de devletin  bir kurumu olarak yer almıştır.3 Temmuz'dan beri Fenerbahçe'de bir anti devrim yaşanmıştır.

RİZE'DE KURŞUNLANAN OTOBÜSÜN FAİLLERİ

Bundan 3 yıl önce Rize'de lider olmuş Fenerbahçe takımının otobüsü kurşunlanmıştır.Fenerbahçe otobüsü kurşunlanmış,Allah'ın yardımıyla sporcularımıza bir şey olmadan,mucize şekilde ölüm olayı gerçekleşmemiştir.3 yılda bu olay aydınlatılamamıştır.Bu olayın faillerinin bulunarak kamuoyuna duyurulmasını bekliyoruz.Sayın İç İşleri Bakanı,sayın Cumhurbaşkanı'na buradan sesleniyorum,bu olayın faillerinin açıklanmasını istiyorum.

BU ÜLKE BAŞKA TÜRLÜ HUZUR BULAMAZ

Başka herhangi bir takım FETÖ saldırısı sonrası ayakta duramazdı.Fenerbahçe,taraftarının gücü ile ayakta durmuştur.Bu terör örgütü temizlenmediği sürece bu ülkede huzur bulamayız.

HAKEM VE DİĞER ETKENLER

Sayın TFF Başkanı'na teşekkür ediyorum.Barış ve kardeşliğin sağlanması için hakemler ve diğer etkenlerin en az seviyeye indirilmesi gerektiğini buradan belirtmek istiyorum.