Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden 51 yaşındaki teknik adam Marc Wilmots, geleceği adına kararı verdi.

Belçika basınından Voetbal24'de yer alan habere göre; Belçikalı teknik direktör Wilmots, Antwerp'in kendisine yaptığı teklifi reddetti.

Geçmişte Belçika Milli Takımı'nın çalıştırıcılığını üstlenen Wilmots'un, Kevin Mirallas ve Steven Defour gibi eski oyuncularının forma giydiği Antwerp'e sıcak bakabileceği belirtiliyordu ancak 51 yaşındaki teknik adamın Sarı Lacivertli kulüple ile yürüttüğü görüşmeler nedeniyle teklifi reddettiği iddia edildi.

Voetbal24, Marc Wilmots'un farklı bir takımın başına geçeceğini ve bu takımın da Fenerbahçe olduğunu öne sürerken iki taraf arasındaki görüşmelerin sona yaklaştığı ifade edildi.

Öte yandan 2012-16 yılları arasında Belçika A Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan 51 yaşındaki teknik direktör, sonrasında kısa süreli olarak Fildişi Sahilleri ve İran Milli Takımlarında görev yapmıştı. İran'dan istifa ettiği 4 Aralık'tan bu yana da bir takım çalıştırmadı.

Kaynak: Mynet Spor