Fenerbahçe sosyal sorumluluk alanında yapmış olduğu güzel çalışmalara bir yenisini daha ekliyor.

Bugün sosyal medyada tek hayali Fenerbahçe maçını izlemek olan ve doğuştan beyin felci olan 21 yaşındaki Emre Kayhan için sporundibi.com kurucusu Levent Ümit Erol ve haber müdürü Ali Ramazan Usta devreye girdi. Levent Ümit Erol'un talimatları doğrultusunda Emre Kayhan'ın babasına ulaşıldı. Baba Necati Kayhan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Levent Ümit Erol, Necati Kayhan'a Emre için Fenerbahçe yönetiminin harekete geçeceğini ve Emre'nin derbiyi locada izleyeceğini söyledi.

sporundibi.com olarak bugün yapmış olduğumuz haber sonucu, her zaman bu tür sosyal sorumluluk olaylarında hiç çekinmeden olaylara el atan Fenerbahçe asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe yönetim kurulu adına Emre Kayhan ve ailesini yarın uçak biletlerini alarak İstanbul'a getirecek ve burada Kalamış'ta Wyndam Otel'de konuk edecek. Daha sonra Emre ve Ailesine Fenerium'dan alışveriş yapılacak son olarak da Kayhan ailesi Fenerbahçe-Galatasaray derbisini locada izlemek üzere Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'na getirilecek.

Bu güzel davranıştan dolayı başta İlhan Ekşioğlu olmak üzere, tüm Fenerbahçe yönetim kurulu ve camiasına teşekkür ederiz.