Atiker Konyaspor karşısında alınan 3-2'lik yenilgi sonrası sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılacağını  açıklayan Dick Advocaat'ın öğrencilerine  sitem ettiği öğrenildi. Basın toplantısında, "Bugün sanki izin günüydü. Yine basit goller yedik. Her topa geç kaldık. Bunu anlamak zor" diyen Hollandalı teknik adamın, soyunma odasında futbolculara  karşı da eleştirerek, "Hepiniz benden önce emekli olmuşsunuz" dediği belirlendi.

BU KADROYLA BAŞARI ZOR
Sahadaki isteksiz futbola tepki gösteren Advocaat'ın, "Kendinize bir bakın, iyi oynadığını düşünen bir kişi var mı? Benim verdiğim görevleri yerine getirdiğini düşünen tek bir kişi var mı?" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Deneyimli  teknik adamın, takımdaki 'mücadele ve kalite' eksiği konusunu yönetimle de paylaştığı ve bu sorunların transfer döneminde halledilmemesi halinde gelecek yıl da başarının zor olacağını ilettiği belirtiliyor.

DAHA ÖNCE DE 5 KEZ BIRAKMIŞ!
Hollandalı teknik adam , Konyaspor maçından sonra  sezon sonunda hem Fenerbahçe'deki görevini hem de teknikdirektörlüğü bırakacağını açıklamıştı. Ancak bunun ilk olmadığı ortaya çıktı. Hollandalı çalıştırıcının daha önce de 2 kez AZ Alkmaar'ı çalıştırdığı dönemde, birer kez de Sırbistan Milli Takımı'ndan kovulunca ve Sunderland'da 'emeklilik' kararı aldığı ancak daha sonra geri döndüğü belirtiliyor.

HOLLANDA'YA GİTTİ
 dün sabah yapılan idmanın ardından Hollanda'ya gitti. Lige verilen milli maç aralarında sürekli ülkesine giden tecrübeli teknik adamın, haftaya pazar günü döneceği öğrenildi. Bu süreçte takımı ise yardımcıları Mario Been ile Cor Pot çalıştıracak..

Kaynak:Fotomaç