FenerbahçeGalatasaray'la aradaki 6 puan farka rağmen pes etmeye niyetli değil. En son Roberto Soldado"7'de 7 yaparsak ipi göğüsleriz" açıklamasını yapmıştı. Takımda herkesin düşüncesi de aynı yönde.

Teknik direktör Aykut Kocaman, bunu sürekli öğrencilerine hatırlatıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, takıma yönelik bir motivasyon konuşması daha yaptı.

Kayseri'de sergiledikleri futbolun umut verici olduğunu belirten Kocaman, "Sezonun en iyi oyunlarından birini sergiledik, çünkü 90 dakika boyunca takım disiplininden hiç uzaklaşmadık. Böyle oynamaya devam edersek, az gibi görünen şampiyonluk şansımızı her hafta biraz daha yükseltiriz" şeklinde konuştu.

'8'de 8' hedefi belirleyip, Kayseri'de bu hedefe yönelik olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Kocaman, "Durmak yok. Aynı inançla, aynı motivasyonla yola devam edeceğiz ve işallah tüm maçlarımızı kazanacağız. Unutmayın; ligde bunu sadece Fenerbahçe başarabilir" ifadelerini kullandı.

BİZ YETER Kİ KAZANALIM

Kalan 7 haftada birbirleriyle oynayacak olan Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş'ın en az 2'şer maçta puan kaybedeceklerini iddia eden Kocaman, "Yeter ki biz üstümüze düşeni yapalım, şampiyonluk inancına sıkı sıkıya sarılalım. Bu tabloda kimin şampiyon olacağız hiç belli olmaz" şeklinde konuştu.