Meireles'in uzun süren sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe Yönetimi teknik direktörPereira'nın isteği doğrultusunda orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Listesindeki ilk isim olan Obi Mikel ile temasa geçen Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı yıldızdan olumlu yanıt aldı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun Chelsea'de oynayan yıldız futbolcuyla menajeri aracılığıyla temas kurduğu belirlendi.

FENER'E ÇOK SICAK BAKIYOR
Chelsea'de mutsuz olan ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan Obi Mikel'in de şampiyonluğa oynayan, hedefi olan bir kulüpte forma giymek istediği ortaya çıktı.Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakan Nijeryalı yıldızın Sarı-Lacivertli kulübe "gelirim"yanıtı vermesi yönetimi harekete geçirdi. Sportif Direktör Terraneo'nun kısa zaman içinde İngiltere'de gideceği öğrenildi.

FORVET İÇİN LİSTE KABARIK
Fenerbahçe, orta saha transferinin dışında hücum hattına da takviye yapacak. Van Persie ve Fernandao'nun yedeğinin olmaması nedeniyle Sarı-Lacivertliler hücum hattını güçlendirecek. Chelsea'de kiralık oynayan Falcao, Santos'tan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Leandro Damiao, Santos'un 19 yaşındaki genç yıldızı Gabriel Barbosa (Gabigol), daha önce dirsek temasına geçilen Goias'lı Erik Lima ve Sao Paulo'lu Pato listedeki oyuncular.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE HOCALARIN TERCİHİ
Fenerbahçe'nin transferini çok istediği Obi Mikel, güçlü fiziği ve isabetli paslarıyla teknik adamların önceliği...

KAYNAK: Takvim