Portekizli teknik adamın Çaykur Rizespor’u imha planı hazır. Rize’nin defansif zaafiyetlerinin çok fazla olduğunu düşünen Pereira, yaptığı çalışmalarda öncelikle rakibin oyun kurmasını engellemek ve yapılacak presle onları sahasına hapsetmek düşüncesinde. 2. Plan ise defansın arkasına atılacak paslarla zayıf olan rakip defansı şaşırtmak ve onları avlamak. Yapılacak diyagonal uzun paslarla oyunun yönünü hızlı değiştirmek de planın bir parçası…

“Artık kendini toparla”

Tuzlaspor maçında Vitor Pereira’nın oyuncularına, özellikle Ozan Tufan’a kızdığı öğrenildi. Maçın son dakikalarında Markovic’in ayağından bulduğu golle galip gelen takımın performansı, Pereira’yı hayal kırıklığına uğrattı. Portekizli teknik adam oyunculara bireysel oyun yerine takım oyunu oynamaları gerektiğini söylerken, Ozan Tufan’a ise daha yolun başında olduğunu, verdiği şansları iyi değerlendirmesi ve artık kendini toparlaması gerektiğini söylediği öğrenildi.

Pereira Tuzlaspor maçının ardından aynı şekilde Volkan Şen’e de uyarılarda bulundu. Pereira Tuzlaspor maçının ardından Volkan Şen’i çok şahsi oynadığı gerekçesiyle uyardı. Portekizli teknik adamın maç esnasında da yedek kulübesinden Volkan Şen’i sık sık uyardığı gözlenmişti.

Kaynak:Sporcope.com