Damien Comolli’nin Chelsea’li yetkililerle başarılı savunmacı için yaptığı görüşmede, sürpriz bir isim ön plana çıktı: Tiemoue Bakayoko

İngiliz ekibi, Fransız orta saha oyuncusu için geçtiğimiz sezon Monaco’ya tam 40 milyon Euro ödedi.

Ancak Bakayoko, yaşadığı sakatlığın da etkisiyle ilk sezonunda beklentileri karşılayamadı.

YERİNE JORGİNHO GELDİ

Chelsea’nin yeni sezondaki menaceri Maurizio Sarri de Napoli’den öğrencisi Jorginho’yu yanında getirdikten sonra Bakayoko’nun üstünü çizdi.

İngiliz ekibinin yetkililerinin, bu gelişme sonrası Comolli’ye, 23 yaşındaki oyuncuyla ilgilenip ilgilenmeyeceklerini sordukları kaydedildi.

Chelsea Yönetimi’nin, 40 milyon euro ödedikleri Bakayoko’yu büyük bir zararla satmak yerine ilk etapta kiralık göndererek yeniden yıldızını patlatmaya çalıştığı belirtildi.

FENER'İN ŞARTI VAR

Comolli, kendisine yapılan bu teklifi Cocu ve başkan Ali Koç ile değerlendirecek.

Eğer olumlu yanıt alırsa, hem Bakayoko hem de Chelsea ile görüşmelere başlayacak.

Fenerbahçe’nin bu transfer için Maviler’e sunacağı önemli bir şart da var: Yıldız futbolcunun yıllık 6 milyon Euro’luk maaşının bir bölümünü karşılamaları.

BARCELONA PACO'YU KİRALIYOR

Barcelona’da teknik direktör Valverde, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına karar verdi. İspanyol ekibi; Mina, Cillessen, Andre Gomes ve Aleix Vidal’ı bonservisiyle satışa çıkarttı.

Sarı-Lacivertliler’in gündemindeki Paco Alcacer ise kiralık olarak gönderilecek.

Bu haber, Fenerbahçe Yönetimi’ni fazlasıyla sevindirdi. Başından beri 24 yaşındaki forveti kiralamak isteyen Sarı- Lacivertliler, Barcelona’ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

JANSSEN GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR

Cocu’nun yeniden kiralanmasına onay verdiği Vincent Janssen için Comolli ile Tottenham arasındaki görüşmeler bir türlü sona ermedi.

İngiliz ekibi, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine 5 milyon Euro talep etti. Fenerbahçe ise bu kez bu fiyatın yarısını ödeme taraftarı. Bu nedenle taraflar orta yolu bulamadı. Fenerbahçe’ye dönmeyi çok isteyen 23 yaşındaki forvet ise kulüplerden gelecek müjdeli haberi bekliyor.




Kaynak:Fanatik