Chelsea, Fenerbahçeli Victor Moses ile ilgili kararını verdi!

Fenerbahçe'nin devre arasında Chelsea'den kiraladığı Nijeryalı yıldız Victor Moses ile ilgili Ada basınından dev bir iddia geldi. Premier Lig kulübünün 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili kararını verdiği öne sürüldü.


Fenerbahçe'nin devre arasında Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Moses, Sarı Lacivertliler'de kısa sürede gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmıştı.
Gücü, agresifliği ve hızıyla taraftarların gönlünde taht kuran yıldız isimle ilgili olarak Ada basınından flaş bir iddia geldi.

Ada'nın en yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan Daily Star, Chelsea'nin Nijeryalı futbolcu hakkındaki kararını verdiğini öne sürdü.Haberde Premier Lig kulübünün adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Gary Cahill ve Danny Drinkwater ile birlikte Moses ile de yollarını ayırma kararı aldığı belirtildi.

Chelsea ile olan kontratı 2021 yazında sona erecek olan Moses'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2020 yazında bitiyor. Oyuncunun gelecekte hangi kulübün futbolcusu olacağı büyük merak konusu.