Fenerbahçe'nin Hollandalı menajeri Phillip Cocu, UEFA listesinde birçok yıldıza yer vermezken Faslı oyuncusu Aatıf Chahechouhe'ye yer vermişti. Aatıf'ın Aykut Kocaman'dan sonra Cocu'nun da prensi olduğu yazıldı.

"ELEŞTİRİLMESİNE ANLAM VEREMİYORUM"

Aykut Kocaman gibi Phillip Cocu da tercihini Valbuena'dan değil Faslı oyuncudan yana kullanacak. Kamp döneminde gözüne giren Aatıf'ın ameliyat sonrası durumunu yakından takip eden Cocu, UEFA listesinde vazgeçmediği yıldızın bir an önce form tutmasını bekliyor.

Cocu "Aatıf gibi bir oyuncunun eleştirilmesine anlam veremiyorum. O gerçek bir takım oyuncusu. Kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getiriyor" sözleriyle tercihinin nedenini açıklarken, Aykut Kocaman'la hemfikir olduğunu gösterdi.

COCU'DAN ÇİFT İDMAN

Fenerbahçe, Kayserispor maçında aldığı yenilginin yaralarını sarmaya çalışıyor. Lige verilen milli arada takımı ile taktik idmanlara ağırlık verecek olan Hollandalı çalıştırıcı Cocu'nun günde 2 idman birden yapması kafalarda 'Oyunculara ceza mı verdi' izlemini bırakmıştı. Ancak Cocu'nun böyle bir niyeti olmadığı milli maçlar nedeni ile lige verilen arada maçların olmaması nedeni ile standart bir uygulamanın olduğu öğrenildi.


Kaynak:Türkiye