Fenerbahçe'de teknik direktörlük konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. PSV Eindhoven Teknik Dİrektörü Phillip Cocu'nun menajeri Rob Jansen, sarı-lacivertli ekiple görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
 
Fenerbahçe ile menajer Jansen arasındaki ilk temas, 10 gün önce yapıldı. Sarı-lacivertli kulüp, menajer ile görüşerek teknik adamın taleplerini aldı. Yapılan görüşmeler sonrasında, Fenerbahçe'de teknik direktörlük için doğru ismin Cocu olduğuna karar verildi.
 
HOLLANDALI HOCA TATİLDE, HAFTA BAŞI GELECEK
 
Fenerbahçe'nin Cocu ile kontrat şartlarında anlaşması üzerine, menajeri Jansen İstanbul'a çağrıldı. Şu sıralarda tatilde olan Cocu'nun, önümüzdeki hafta başında Pazartesi ya da Salı günü İstanbul'da olması bekleniyor.
 
PSV EINDHOVEN: "BİLGİMİZ YOK"
 
Öte yandan Teknik direktörlük arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine gelen Phillip Cocu için Hollanda'dan yeni haberler geldi.
 
Hollanda basını, sarı-lacivertlilerin Cocu ile bir görüşme yaptığını ancak PSV Eindhoven yönetiminin bu konuda henüz bilgisi olmadığını yazdı.
 
Hollanda ekibinde yönetimin, basında yer alan haberlere şaşırdığı ve gelecek sezon sonuna kadar sözleşmelerinin olduğu teknik direktörlerinin daha önce yaptığı açıklamaların ışığında, ayrılmayı düşünmedikleri kaydedildi.
 
"PSV'DE 10 YIL ÇALIŞABİLİRİM"
 
Daha önce yaptığı açıklamalarda PSV Eindhoven ile gelecek sezon Avrupa'da başarılı olmak istediğini kaydeden 47 yaşındaki teknik adamın, "Avrupa'da bir şeyler yapmak istiyorum. PSV'de 10 yıl daha çalışabilecek bir karakterim var" sözleri öne çıkarıldı.
 
Daha önce ismi Valencia ile de anılan Cocu'nun ayrılığı durumu8nda ise, PSV Eindhoven U19 takımının teknik direktörlüğünü yapan Mark van Bommel'in, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon takımın başına geçeceği belirtildi.