Fenerbahçe, mutlaka kazanmak zorunda olduğu deplasmandaki Sivasspor maçına büyük bir hırsla hazırlanıyor..

Dün Samandıra'da adeta kemik sesleri yükseldi! Futbolcular, sezon başından beri hiç görülmediği kadar istekliydi..

Çeşitli taktiklerin denendiği çift kale maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bu durum Cocu'nun da yüzünü fazlasıyla güldürdü..

Hollandalı teknik direktör, "İşte bu!", "İşte böyle!" diye bağırarak oyuncularının hırsını takdir etti. Cocu, hata yapan oyuncularını ise uyardı..

SLİMANİ'YE YİNE ÖZEL PROGRAM

Suskun golcü Michael Frey'in istekli hali dikkatlerden kaçmazken, Cocu bu oyuncusuyla özel bir konuşma yaptı.

Tecrübeli çalıştırıcı, performansını arttırmasını beklediği Mathieu Valbuena'yla da özel bir görüşme gerçekleştirdi..

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı tam olarak düzelmeyen İslam Slimani dün yine özel program dahilinde çalışmaların sürdürdü..

Cezayirli golcünün Sivasspor maçına yetişmesinin beklendiği vurgulanıyor. Kasık fıtığı ameliyatı olan Mehmet Topal'ın sahalara dönüş tarihi ise net değil..

Ekici'ye ilk 11 mesajı

Fenerbahçe'de bu sezon da istediği süreleri alamayan Mehmet Ekici, her şeye rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor..

Samandıra'da idmanların en çalışkan isimleri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, sabırla görev bekliyor..

Ekici'nin bu gayretini takdir eden Cocu, "Senden memnunum, böyle devam et. Mutlaka şans bulacaksın" diyerek oyuncusunun motivasyonunu en üst noktada tutmaya çalışıyor. Cocu'nun, Ekici'yi Sivas'ta küçük bir ihtimal de olsa ilk 11'de sahaya sürüp sürpriz yapabileceği belirtiliyor..

Kaybedilen Malatya ve Kayseri maçlarında ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Ekici, bu karşılaşmalarda 90 dakikayı tamamlayamamıştı..

28 yaşındaki futbolcu, sonradan oyuna dahil olduğu Göztepe maçında 8, Beşiktaş derbisinde ise 2 dakika süre almıştı..

Kemik sesleri!

Cocu, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı dünkü idmanda takıma hücum ve defans organizasyonları denetti. Ardından oynanan çift kale maçlar büyük çekişmelere sahne oldu..


Kaynak:Fotomaç