Manchester United Vakfı Başkanı John Siels ve İngiliz kulübünün eski futbolcusu Quinton Fortune risk yönetimleriyle ilgili bir söyleşi için İstanbul'a geldi.İki isim, Fenerbahçe'nin yeni transferleri Robin van Persie ve Nani için de Lig TV mikrofonlarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Siels, Fenerbahçe'li yıldızların Manchester United tarihine geçtiğini söylerken; "Nani ve Van Persie Manchester için çok önemli oyunculardı. Sporda zaman çok önemli bir kavram. Futbol kulüpleri, şirketler gibi gelişim gösterir. Kulüpler değişirken, bazı yeni oyunculara ihtiyaç duyulurken, bazıları ile yollar ayrılır. Onlar büyük hizmetlerde bulundular Manchester'a. Her zaman bu kulübün oyuncusu olarak kalacaklar" ifadelerini kullandı.

FORTUNE: "ÇOK ÖZLÜYORUZ"

Fortune ise, iki oyuncuyu çok özlediğini belirtirken; "Bir Manchester'lı olarak Nani ve van Persie'yi çok seviyoruz ve özlüyoruz. Manchester United'dan ayrıldıklarında çok üzüldüm. Her futbolcu zamanı geldiğinde ayrılabiliyor. United'dan uzak kalmanın ne demek olduğunu biliyorum. Futbol bu, hayatın içinde olabilecek bir şey" diye konuştu.

Fortune ayrıca, İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk adayının Manchester United olduğunu söyledi.