Geçtiğimiz günlerde RMC Sport'a konuk olan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, bu programda transferle ilgili yaptığı açıklamalarının doğru şekilde aktarılmadığını açıkladı.

beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, özellikle Mario Balotelli ve Hatem Ben Arfa hakkındaki kamuoyuna yansıtılan sözlerinin Türkçe'ye doğru bir biçimde çevrilmediğini bu yüzdende çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Fransız futbol adamı, "Programda bana Balotelli'nin menajeri Mino Raiola'nın aramasında durumunda telefonuna bakıp, bakmayacağım soruldu. Ben de bu sorunun üzerine 'Mino beni ararsa tabiki telefonu açarım, çünkü onun elinde daima iyi oyuncular vardır ve transferde çok yaratıcı biridir' yanıtını verdim. Son Fransa'ya gidişimde Türk basını, Balotelli ile görüşmeye gittiğimi yazdı ama bu haber de gerçeği yansıtmıyordu. Çünkü ben Fransız 2. Ligi'nde oynanacak bir maçı izlemeye gitmiştim" ifadesini kullandı.

Damien Comolli ayrıca iddia edilenin aksine Rennes ile kontratı biten Hatem Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye yakıştırıyorum gibi bir ifadesinin olmadığını belirtirken, "Ben Arfa'yı 14 yaşından bu yana tanımaktayım ve Hatem, çok iyi bir futbolcu. Ancak biz ocak ayında Empoli'den çok iyi bir 10 numara transfer ettik, Michael Zacj'ın göstermiş olduğu performanstan memnunuz" şeklinde görüş belirtti. 

Yacine Brahimi hakkındaki açıklamalarının da tamamının arkasında olduğunu belirten Comolli, "Evet, Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi ile bir süre ilgilendik fakat bu transferin şartları bizim için çok ağır" yorumunda bulundu.

Kaynak: beIN SPORTS