INTER DAHA İDDİALI BİR KONUMA GELMEK İSTİYOR

Lautaro Martinez, Alexis Sanchez ve Romelu Lukaku gibi yıldızlarıyla oynadığı tüm maçlarda iyi bir futbol ortaya koyan ve tecrübeli teknik adamın gelmesiyle birlikte sistemini de değiştiren İtalyan devi, dün akşam da Şampiyonlar Ligi'nde sahasında ağırladığı Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu daha da güçlendirip Juventus ile şampiyonluk yarışında daha iddialı bir konuma gelmek isteyen Inter, bu doğrultuda da transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

Ünlü İtalyan teknik adam Antonio Conte'nin takıma bir forvet katmak istediği biliniyor. Bu doğrultuda da adaylarını şimdiden belirleyen Inter'in radarına çok yakından tanıdığımız sürpriz bir isim takıldı.

FENERBAHÇELİ O OYUNCUYU İSTİYORLAR

Transfer sezonunun başında Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye 2.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle transfer olan ve sarı lacivertli forma altında ligde oynadığı 8 maçta 4 gol atan ve Kosova Mili Takımı ile de büyük bir çıkışa geçen Vedat Muriqi'nin Inter'in transfer listesinde olduğu ifade edildi.

Avrupa'nın birçok dev kulübünün de takip ettiği ve geçtiğimiz sezon tıpkı Eljif Elmas'ın satışı gibi gönderilecek olan Muriqi'nin talipleri yalnızca Inter ile de sınırlı kalmıyor. Atletico Madrid, Manchester United, Tottenham ve Lazio gibi takımlarla da anılan Muriqi'nin devre arası transfer sezonunda Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Transfer sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan 25 yaşındaki dev forvet, bu sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 8 resmi maçta 4 gol kaydedip, 1 de asist yapmayı başardı. TransferMarkt değeri 8 milyon Euro olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon da Çaykur Rizespor'da çıktığı 34 maçta 17 gol atıp, 8 asist yapmayı bilmişti.

Kaynak:Asisit Analiz