Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0'lık Osmanlıspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunurken, gelen bir soruya sert bir dillle yanıt verdi.

Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda Galatasaray ve Trabzonspor'u yenen bir takımla karşılaştıklarını belirten Pereira, "Zorlu bir rakiple karşılaştık. Deplasmanda oynamamız da zorluk düzeyini arttırmıştı. Ajax ve Galatasaray gibi her şeyimizi verdiğimiz iki maçı geride bıraktık. Doğaldır ki, takımımız bu akşam takım ruhunu göstermek istedi. Bugün takım ruhuyla kazandık. Yoğun maçların ardından hazır olmak kolay olmuyor." dedi.

"DALGA GEÇER GİBİ SORULAR SORMAYIN!"

Portekizli teknik adam, "Taraftarın oynanan futbola karşılık tepkisi her geçen hafta artıyor ve Fenerbahçe'nin daha baskılı oynaması gerektiğini düşünüyorlar. Ne söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya ise, "Şaka yapar gibi, dalga geçer gibi sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Galatasaray karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Pozisyona giren, baskı yapan Fenerbahçe'ydi. Şaka yapar gibi sorular sormayın artık bana." diye yanıt verdi.