Oyunu okuma konusunda doğal bir yeteneği olduğu belirtilen Diego Reyes'in, bu sayede iyi müdahaleler yaptığı ve başarılı bir şekilde kademeye girdiği aktarılıyor. Asıl mevkisi stoper olan ve ön liberoda da bir çok kez görev almış olan Diego Reyes'in Porto ile sona eren sözleşmesini kendi isteğiyle yenilemediği öğrenildi.


PHILLIP COCU DAHA ÖNCE DE İSTEMİŞTİ

Teknik Direktör Sergio Concecaio yönetiminde geçtiğimiz sezon öncekilere göre daha başarılı bir performans sergilediği ifade edilen Meksikalı futbolcunun buna karşın, kendisiyle ilgilenen İspanyol, İngiliz ve İtalyan kulüplerine güvenerek bonservisini eline almak istediği belirtildi. Real Sociedad ve Espanyol ile geçirdiği kiralık dönemlerden dolayı İspanya'da kendisini isteyen ekiplerin olduğu ancak geçen sezonun sonunda geçirdiği sakatlıkla birlikte bonservisini eline almasına karşın somut bir teklif gelmediği belirlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun oyuncuyu daha önce de kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. Cocu, PSV'yi çalıştırdığı dönemde de almak istediği Reyes'e yeni takımında kavuştu.





Kaynak - Milliyet