Moussa Sow'un Al Ahli takımına rekor bir bonservis ücretiyle satılmasının ardından oluşan forvet boşluğuna düşünülen 22 yaşındaki Uruguaylı yıldız Diego Rolan transferinde flaş gelişme yaşanıyor.

Fenerbahçe'ye yakın sağlam kaynaklardan edinilen bilgiler ışığında Diego Rolan'ın Fenerbahçe ile anlaştığı ve birkaç gün içinde İstanbul'a geleceği belirtilmişti. Ancak son yaşanan gelişmelerde bu transfer çıkmaza girdi. Sarı lacivertli kulubün Bordeaux takımına Rolan için tam 6 milyon avro önerdiği öğrenilirken araya giren menajerler sayesinde bu fiyatın arttığı ve Fransız takımının Uruguaylı yıldız için 15 milyon avro gibi faiş bir rakam istediği öğrenildi.

Mayıs ayında görevi bırakacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kulübü borç altına sokacak her türlü transfer ve harcamadan kaçınması durumundan bu transferin gerçekleşmesi neredeyse imkansız hale geldi. Ancak Fenerbahçe'nin 15 milyon avrodan indirime gidilmesi konusunda Bordeaux ile tekrar görüşme yapacağı ve buradan çıkacak sonuç ile transfer rotasını belirlemesi bekleniyor. Öte yandan Vitor Pereira'nın hem yaşı hem de futbolcu özellikleri bakımından Rolan'ın takıma katılması için yönetime baskı yaptığı da öğrenildi.

Diego Rolan kimdir?

1,79cm boyunda 22 yaşında olan Uruguaylı Diego Rolan, Santrafor mevkiinde oynuyor ve aynı zamanda sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.

Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Diego Rolan, Bordeaux formasıyla 78 maçta 18 gol atarken, 9 da asist yaptı.

Yıldız oyuncu Uruguay milli takımıyla çıktığı 11 maçta da 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Medyahaber.com - Ercan Ertan Özel Haber