Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt , Sarı-Lacivertli kulübe yeniden dönme hazırlığında.




Dirk Kuyt, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılmış ve sevenlerini oldukça üzmüştü. Ancak Fenerbahçe'den ayrılmasından sonra bağı kopmayan ve sürekli iletişim halinde olan yıldız futbolcunun Türkiye'ye döneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Dirk Kuyt, şu anda Feyenoord forması giyiyor. Hollandalı'nın Türkiye'ye gelecek fakat futbolcu olarak değil. Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt takımdan ayrılamdan önce ona sportif direktörlük telifinde bulunmuştu.



Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'ye sportif direktör olarak geri dönecek. İddialara göre 36 yaşında olan ve 1 yıl daha Feyenoord'da top koşturacak olan yıldız futbolcu kariyerini burada noktalayacak. Ardından da Fenerbahçe'de teknik ekipte kendisine yer bulacak. Taraftarın Kuyt'a olan bağlılığı ve sevgisi herkes tarafından biliniyor.




Fenerbahçe'de 2017-2018 sezonunda görev alması beklenen Hollandalı yıldız, böylece Türkiye macerasına devam etmiş olacak. Yeni sezonun bitmesinden sonra Fenerbahçe, Liverpool ve Feyenoord'un da yer aldığı organizasyon için çalışmalara başladığı belirtildi. Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin yeni transferin van der Wiel'in İstanbul'a gelme kararı almasında da büyük bir paya sahip olmuş Türkiye ve Fenerbahçe hakkında müthiş olumlu cümleler kullanmıştı.

KAYNAK:MEDYAHABER.COM