Basketbol takımına destek vermek amacıyla Berlin'de THY Euroleague Final Four maçlarını takip eden Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler İstanbul'a döndü. Futbol takımında bu sene de revizyon olacak.

Sözleşmeleri biten oyunculardan Mehmet Topal'ın kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Gökhan Gönül de ilk görüşmelerde yönetime olumlu yanıt vermişti. Sözleşme detaylarını görüşecek yönetim pürüz çıkmaması halinde iki oyuncuyla da sözleşme yenileyecek.

Kadro dışı kalan oyunculardan Caner Erkin ile herhangi bir görüşme yapılmazken milli futbolcunun Inter'e imza atması yakın görünüyor. Diğer kadro dışı kalan isim Bruno Alves'in de takımda kalması zora girdi. Portekizli oyuncu antrenmanda yaptığı disiplinsiz davranış nedeniyle gözden düştü. Alves'in de kariyerine Portekiz'de devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Michal Kadlec'i çok yönlülüğü nedeniyle uygun bir ücretle takımda tutmak isteyen yönetim, oyuncunun tavrını bekliyor. Kadlec'in indirime yanaşmaması halinde bu oyuncuda da ısrarcı olunmayacak. Sözleşmeleri biten Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a yeni sözleşme önermeyi düşünmeyen yönetim bu isimlere de veda hazırlığı yapıyor.

Takımda kiralık oynayan oyunculardan Fabiano ve Lazar Markoviç ise sezon sonunda takımlarına dönecek. Fabiano ile birlikte Porto'dan kiralanan Abdoulaye Ba'nın da sakatlık yaşama eğilimi nedeniyle takımda kalması zor görünüyor.