Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini reddeden Dorukhan Toköz, adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşıyor.

Başarılı orta saha oyuncusu ile yaşanan son dakika gelişmeleri de oyuncunun rotasını sarı-lacivertli takıma kıracağına işaret ediyor.

İşte Dorukhan'ın rotasının Kadıköy'e doğru çevirmesinin şifreleri;

SAKLADIĞI TEK FORMA EMRE BELÖZOĞLU'NUN 

Dorukhan, Nisan 2019'da TFF'nin Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajda Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'na hayran olduğunu açıkladı. Yıldız oyuncu,"Eskişehirspor'la çıktığın ilk Süper Lig maçını hatırlıyor musun?" şeklindeki soruya şu cevabı vermişti:

"Başakşehir maçıydı... O gün oyuna ikinci yarıda giren Emre abiye karşı oynamıştım. İlk yarıyı 1-0 önde bitirdik ama Emre abi oyuna girdikten sonra bir asist yapıp penaltıdan bir gol atınca 2-1 yenilmiştik. Maçtan sonra Emre abinin formasını almıştım. Zaten bir tek onun forması vardır bende."

YENİ MENAJERİ FENERBAHÇE'YE YAKIN
Dorukhan, Mayıs 2020'de ise dikkat çekecek başka bir hamle yaptı. Yetenekli oyuncu, siyah beyazlı yönetimle bir türlü yeni sözleşme konusunda uzlaşamayan menajeri Necdet Ergezen ile yollarını ayırdı.

24 yaşındaki yıldız isim, daha sonra Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yakınlığı ile tanınan menajer Ahmet Bulut ile anlaştı.

"OZAN TUFAN'LA HER AKŞAM BERABERİZ"
Dorukhan'ın Kasım 2020'de düzenlenen yılın sporcusu ödül töreninde ilginç bir itirafta bulundu. A Milli Takım'dan arkadaşı Fenerbahçeli Ozan Tufan ve Emre Belözoğlu birlikte basına demeç veren Siyah beyazlı oyuncu, "Ozan'la her akşam beraberiz zaten. Birlikte yaptığımız aynı aktiviteler var. Onlarda da beraberiz. Emre ağabey arada kızıyor bunu yaptığımız için.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Fotomaç