Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz için Galatasaray'ın ve Trabzonspor'un devreye girdiği haberleri transferde sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Başarılı futbolcunun menajeri Erdinç Şehit, sarı lacivertli takımın ezeli rakipleri ile adı anılan Egemen Korkmaz’ın son durumu hakkında Ajansspor'un sorularına yanıt verdi.

Fenerbahçe ile görüşme yapmadan hiçbir takımla masaya oturulmayacağını ve henüz net bir durum olmadığını ifade eden Şehit, "Bizim için öncelik Fenerbahçe. Fenerbahçeli yetkililer ile bugün ya da yarın bir görüşme yapacağız ve Egemen'in durumu netlik kazanacak" dedi.

Fenerbahçe dışındaki alternatifleri şu an için değerlendirmediklerini kaydeden Şehit, "Fenerbahçe ile görüşme yaptıktan sonra eğer anlaşma sağlanmazsa Egemen için tüm opsiyonlar açık olur" ifadelerini kullandı.

Şehit, basında yer alan iddialarda öne sürüldüğü gibi Galatasaray'la aralarında bir görüşme olmadığını kaydederek, "Galatasaray'dan kimse benimle Egemen konusunda bir bağlantı kurmadı" dedi.

Fenerbahçe'nin, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olduğu iddia edilen başarılı futbolcuyla sözleşme uzatmak için bir teklif sunacağı öğrenildi.

*Ajansspor